Training & Coaching

Voor Scholen & Bedrijven

Creëer een team waarin verbinding, vertrouwen & positiviteit elke dag centraal staan!

Stel je eens voor..

 

〉 Dat je leiding te geeft aan een team waar verbinding, respect voor elkaar én autonomie de boventoon voeren.

 

〉 Dat er binnen jouw team een fijne, positieve, opbouwende sfeer voelbaar is. Een sfeer waarin de collega’s elkaar helpen en upliften.

 

〉 Dat jouw collega’s doorgaans lekker in hun vel zitten, waardoor de ziekmeldingen m.b.t stress gerelateerde klachten aanzienlijk afnemen.

   

  〉 Dat je ervaart dat jouw collega’s vertrouwen voelen in jou als directie, waardoor er (nog meer) mogelijkheden en kansen ontstaan.

    

   〉 Om leiding te geven aan een team van bevlogen collega’s. Collega’s waarvan je voelt dat ze passie gedreven werken.

   Verbinding is hét sleutelwoord!

    

   Een team waarin verbinding en vertrouwen heerst is een team dat vanuit het hart werkt aan een gezamelijk doel. 

   De eerste en meest belangrijkste stap in het creëren van een verbonden en gelijkgestemd team, is dat elk individu binnen dit team in verbinding staat met zichzelf.

   In verbinding staan met jezelf gaat over weten wie je op een dieper niveau bent. Je behoeftes en verlangens kennen én weten wat je bijdraagt aan het grote geheel.

   Wanneer je in verbinding bent met jezelf en leeft naar jouw behoeftes en waarden. Dan (pas) is er écht ruimte voor de ander.

   Verbinding van mens tot mens, gaat over oprechte aandacht van hart tot hart. Wanneer er hartsverbindingen ontstaan en wanneer dit gedreven wordt vanuit de zelfde missie en het zelfde doel.. Dan ontstaat er synergie en dus MAGIE!

   Je voelt dat het tijd is voor verandering. Het mag echt anders. De behoefte aan meer rust, meer verbinding en meer onderling vertrouwen is groot. 

   Super goed dat je er bent! =)

   "

   Wat kunnen wij voor jouw team betekenen?

   Coaching & Training voor het directieteam

   Wil je een verandering op een duurzaam niveau? Dit traject helpt om vanuit de kern van het bedrijf het gevoel van verbinding en vertrouwen te vergroten. Dit zal doorwerken op het hele team!

   Directieteams zijn de kern en dus het vertrekpunt voor verandering!

   Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, via onderstaande knop.

   1:1 Coaching voor het personeel

   Is er personeel dat vastloopt of drijgt uit te vallen door te veel stress of burn-out gerelateerd klachten? 

   1:1 coaching kan de oplossing bieden voor een diepe individuele transformatie, dat door zal werken op het individu en het hele team!

   We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaande knop.

   Groepstrainingen voor jouw personeelsteam

   Wil je graag jouw personeel inspireren op het gebied van persoonlijke leiderschap, stressreductie, verbinding en zelfzorg?

   Boek dan één van onze inspirerende  trainingen voor jouw team! We bieden trainingen op het gebied van stressreductie, zelfzorg & verbinding binnen he team.

   De training is op maat gemaakt wat voor jouw team nu nodig is!

   Ervaringen van klanten die door ons zijn gecoacht en/of getraind:

   Jullie positieve energie heeft mij zo ontzettend goed gedaan de afgelopen weken. Ik heb zo veel over mezelf geleerd in zo’n korte tijd! Daar kan ik echt alleen maar dankbaar voor zijn. Na elke training voelde ik me zo fijn en kalm. Ik voelde een bepaalde rust die ik echt al heel lang een beetje kwijt was.

   Heel erg bedankt!

   Rani van Leeuwen

   ​​”Ik merk grote verandering in hoe ik mij voel in vergelijking met voor de coaching. Hiervoor werd mijn wereld steeds kleiner. Ik merk dat ik nu veel meer wil en kan dan ik dacht dat er mogelijk was voor mij.

   Ik raad Anita zeker aan als coach! Ik voel me krachtiger met de dag. En, als het even tegenzit, dan mail ik Anita. Haar reactie terug geeft dan zo´n warm en liefdevol gevoel. Daar kan ik daan weer met voorruit.”

   Astrid Verbeek

   ​​”Jop en Anita zijn hele lieve, fijne mensen die erg graag anderen inspireren op een liefdevolle en rustige manier. Door hun eigen lessen en ervaringen hebben ze mij tijdens de training geholpen om nog beter bij mijn gevoel te komen en te leren hoe ik beter keuzes kan maken.

   Deze training heeft mij zeker stof tot nadenken gegeven en me ertoe gezet om betere en snellere beslissingen te maken.

   Viona van den Berg

   ”Het is verbazingwekkend hoe Anita inspeelt op mijn lastige momenten van het leven. Het heeft veel bij mij in gang gezet. Ook is er geen onderwerp te gek voor haar. Als Anita voelt dat er nog “iets” zit, komt ze hier zelf mee. Dit omdat ze het beste met je voor heeft. Ze laat je hier vrij in om hier iets mee te doen. Dat is erg prettig!

   Ik ben erg blij met hetgeen wat Anita mij heeft gegeven en ik kan een samenwerking met haar absoluut aanraden!.”

   Karin

   ​​”Ik kan iedereen aanbevelen om samen met Anita of Jop op reis te gaan van buiten naar binnen! Het zijn rustige, liefdevolle mensen vol inspiratie en eigen levenslessen! 

   Ik ben in verbinding met mezelf, blijf trouw aan mijn eigen waarden een vertrouw op mijn eigen authentieke keuzes die ik maak! Ik laat mijn energie niet meer stelen door anderen, ik heb hierin een eigen stem en eigen krachtige keuzes vanuit mijn kracht plek! Ik heb plezier in het maken van mijn keuzes en heb geleerd mezelf (mijn ego) niet altijd te serieus te hoeven nemen!

   Heel blij ben ik met de resultaten!”

   Elise van Tol

   Heb je nog vragen?

   Laten we kennismaken!