”Vind Je Ware Zelf”:

Het Pad naar Vrijheid, Zelfliefde en Krachtige Keuzes!

Herken je dit.. ?

Het leven dat je nu leeft voelt vlak, leeg en al helemaal niet als jouw droomleven.

Je hebt het gevoel dat je opgesloten zit in een leven dat niet helemaal bij je past.

Je wilt eruit, vrij zijn, het gevoel hebben dat je écht leeft.. Maar hoe?

Keuzes maken.. Oeff, dat doe je liever niet. Je wikt en weegt. Wat zijn de voordelen van de ene keus en wat zijn de nadelen van de ander? Je overdenkt de keus, waardoor je niet meer voelt wat je diep van binnen zelf wilt.

Je vergelijkt jezelf regelmatig met anderen en daar wordt je onzeker van. Je hebt het gevoel dat veel mensen een veel leuker en interessanter leven hebben dan jij. Dat zij het wel voor elkaar hebben en jij niet.

Na een dag werken voel jij je overprikkeld, moe en leeg. Je bent jouw energie ergens helemaal kwijtgeraakt en weet niet precies waardoor het komt. ’s Avonds is je energie op en heb je geen puf meer om iets te doen waar je blij van wordt.

Je vindt het lastig om tijd voor jezelf te nemen. Je hebt het gevoel dat de tijd er niet is. Of je voelt je schuldig als je tijd voor jezelf neemt, omdat er nog zoveel moet gebeuren.

Regelmatig spreek je met mensen af waar je niet van oplaadt. Sterker nog, je loopt er eigenlijk op leeg. Toch voel je je verplicht om de contacten te onderhouden.

Je bent een hele dag samen met jouw kind/kinderen en je wilt graag genieten van het samenzijn, maar ondertussen ben je er niet écht. Je speelt wel met ze, maar met je hoofd ben je heel ergens anders. Bijvoorbeeld bij het boodschappenlijstje, of bij een nare opmerking van een collega.

Je ervaart maar zelden het gevoel van écht geluk of echte vreugde. Je denkt wel eens ‘hé, dit is leuk’, Of ‘Dit zou leuk moeten zijn’. Maar je voelt het niet.

Kortom: Time for change!!!

Laat twijfels achter en omarm de kracht van zelfliefde en zelfvertrouwen!

Ontdek je authentieke zelf en de vrijheid die het je brengt als je
vanuit jouw kern leeft!

En, stel je nou eens voor..

Dat jouw leven vervult voelt. Vervult van liefde, vrijheid en vertrouwen.

Dat jij vanaf nu “Ja’’ zegt tegen jezelf en tegen jouw leven. Je vergelijkt jezelf niet continue meer met anderen, je bent blij met jezelf en met het leven dat jij ervaart.

Dat je veel beter weet hoe je, gedurende de dag, jezelf kan ontladen en opladen. Hierdoor raak je veel minder overprikkeld en sta je veel meer open voor al het moois dat de dag jou te bieden heeft!

Dat je vanuit een groeiende zelfliefde, steeds vaker en makkelijker voor jezelf kiest. Je voelt je niet langer schuldig als je tijd voor jezelf neemt. Je weet dat je dit nodig hebt en dat je dit verdient!

Dat je vol vertrouwen keuzes durft te maken en hierbij durft te vertrouwen op je gevoel en intuïtie.

Dat je sociale contacten om je heen hebt die jou voeden. Fijne mensen, waarbij je helemaal jezelf kan zijn en waar je van oplaadt.

Dat je heel bewust kunt genieten van momenten met jouw dierbaren. Je denkt niet langer ‘dit is leuk’, je voelt het in je hele zijn en in jouw hart!

  De vrijheid zit in jezelf!

  Het enige dat je hoeft ’te doen’ is om de sleutel naar dit gevoel van vrijheid te vinden. De sleutel naar échte, pure vrijheid, is de verbinding met jezelf

  Vanuit de verbinding met jezelf, ben je namelijk in staat om gezonde grenzen te stellen, je verlangens na te leven en authentieke keuzes te maken. Ook stelt het je in staat om veerkrachtig te zijn wanneer het leven dit van je vraagt. Je voelt dat je jezelf kunt dragen als het nodig is.

  Door te investeren in de relatie en de verbinding met jezelf, investeer je in de kwaliteit van je leven.

  Het is de eerste stap naar het leven van je dromen, omdat je leert om te horen en te voelen wat je op een dieper niveau écht wilt. 

  En, je hoeft het niet alleen te doen mooi mens! In onze online training bewandelen we samen het pad van zelfkennis, innerlijke transformatie, heling en ultieme vrijheid. Dan hoef je niet langer te zoeken, dan vind jouw droomleven jou!

  Transformeer je leven vanuit een basis van vertrouwen van binnenuit.
  Leer jezelf kennen, vind je diepste verlangens en leef jouw leven van binnenuit!

  Ik wacht niet langer!

  Ik kies nu voor het pad van

  Liefde & Vertrouwen!

  Investering in jezelf: €149,-

  Wat kun je verwachten van deze online training?

   

  • 3 modules (in totaal 21 video lessen van in totaal meer dan 5 uur aan beeldmateriaal).
   Hierin nemen Jop & Anita je stapsgewijs mee op reis naar binnen, daar waar jouw sleutel naar vrijheid op je wacht!

   

  • Een uitgebreid werkboek bij elke les, waarin je de opdrachten kan maken die we je geven in de video’s.

   

  • Toegang tot onze meditatie bundel, met in totaal 12 verschillende meditaties, welke een diep gevoel van verbinding en vertrouwen geven.

   

  • Waardevolle content, waarin Jop en Anita veel persoonlijke en eerlijke voorbeelden geven uit hun eigen leven.

    

   21 videolessen

   De training bevat 3 uitgebreide modules, met in totaal meer dan 5 uur video materiaal van Jop & Anita. Je hebt levenslang toegang tot de training.

   Werkboek

   Door de persoonlijke opdrachten is deze training helemaal op jouw lijf geschreven!

   Meditatiebundel

   Je krijgt levenslang toegang tot onze meditatiebundel, met 12 ontspanningsmeditaties (t.w.v. €33,-).

   Thuiskomen..

   Hoe meer jij oefent, hoe sneller en makkelijk je thuis komt bij jezelf.

   Vrijheid, verbinding en vertrouwen
   zijn het resultaat!

   Voel jij de calling?

   Yes, ik ga voor meer Vrijheid, Verbinding & Vertrouwen!

   Investering in jezelf: €149,-

   Zij hebben de online training al gedaan:

   ”Door hun eigen lessen en ervaringen hebben Jop en Anita mij tijdens de training geholpen om nog beter bij mijn gevoel te komen en te leren hoe ik beter keuzes kan maken. Door middel van verschillende oefeningen, tips en stappen leer je in deze lessen hoe je vrijer in het leven kunt komen te staan en je minder vanuit je hoofd leert leven en meer vanuit je gevoel. Het zijn korte lessen die goed te volgen zijn en je in je eigen tempo kunt doen met opdrachten die interessant zijn.

   Ik zou de online training zeker aanraden als je meer rust zoekt in jezelf en beter keuzes wil leren maken vanuit je hart. Deze training heeft mij ertoe gezet om betere en snellere beslissingen te maken.

   Viona van den Berg

   ​​” Ik volgde de training ‘jouw sleutel naar vrijheid’. Het is enorm fijn en helpend dat Jop en Anita enorm betrokken zijn en zelf ook ervaringsdeskundigen zijn op het gebied van relaties, ouderschap, werk en vriendschappen.

   Ik kan iedereen aanbevelen om samen met Anita of Jop op reis te gaan van buiten naar binnen! Het zijn rustige, liefdevolle mensen vol inspiratie en eigen levenslessen! 

   Ik ben in verbinding met mezelf, blijf trouw aan mijn eigen waarden een vertrouw op mijn eigen authentieke keuzes die ik maak! Ik laat mijn energie niet meer stelen door anderen, ik heb hierin een eigen stem en eigen krachtige keuzes vanuit mijn kracht plek! Ik heb plezier in het maken van mijn keuzes en heb geleerd mezelf (mijn ego) niet altijd te serieus te hoeven nemen!

   Heel blij ben ik met de resultaten!

   Elise van Tol

   ”​​Als je mag samen werken met Anita en Jop , dan kom je er op een fijne manier achter wie je bent en wat je behoeftes diep van binnen zijn.

   De tikkende tijdbom die ik ervaarde is gestopt. En ik heb ontdekt dat het niet erg is om soms “negetieve” gevoelens te hebben.  Anita en Jop begeleiden jou daar waar het nodig is!

   Zelf ben ik gestart met hun meditatie bundel, daarna heb ik één op één begeleiding gehad van Anita. En tegelijkertijd heb ik hun online training gedaan. Ik merk nu dat ik veel meer liefde ervaar en meer kan genieten van alles wat ik toelaat.”

   Astrid Verbeek

   ”De online training ‘Jouw sleutel naar vrijheid’ heeft me enorm geholpen met bewustwording over het gevoel van vrij zijn en je niet opgesloten voelen door je eigen beperkende gedachtes en overtuigingen. Aan de slag gaan onder begeleiding van Anita en Jop was erg fijn.

   Ik ben meer gaan herkennen wanneer mijn angstgedachten een loopje met me nemen, om hier vervolgens mee te stoppen door een meditatie/ademoefening te doen. Dit werkt voor mij heel goed.
   Ondertussen weet ik van mezelf wanneer het even te veel wordt en heb ik geleerd om echt even een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen.  Dit was vóór de training nog niet zo.

   Deze training is iets voor mensen die meer balans willen vinden in het leven en meer vrijheid en verbinding willen ervaren in zichzelf.

   Laura