Hi, Wij zijn Jop & Anita,
Oprichters van Van Overleven Naar Leven.

Leuk je te ontmoeten!

Onze missie voor jou!

Het is onze missie om jou weer in verbinding te laten komen met je authentieke zelf. De jij die je, onder alle opgebouwde lagen van het ego, écht bent. Dat is namelijk de plek waar (zelf)vertrouwen, zelfliefde én ultieme vrijheid op jou wachten!

Als je kan connecten met die diepere laag in jezelf. Dan hoef je niet meer te zoeken. Dan vind je jouw antwoorden van binnenuit. Zodat je daarvandan stappen kan zetten om het leven te creeeren dat écht bij jou past en waar je dagelijks blij van wordt en vervuld van raakt!

Vrijheid, vertrouwen, verbinding en liefde. Dat is wat wij willen verspreiden in de wereld.

Join our team!! Je bent super welkom.

Onze Waarden & Overtuigingen

Je wordt niet blij van spullen..

Je wordt blij van échte verbinding en aandacht. En dat zijn precies de waarden die wij heel hoog hebben staan. Oprechte aandacht van mens tot mens. En verbinding van hart tot hart!

Geluk, vertrouwen, vrijheid... It's al there!

Het zoeken naar vrijheid en vertrouwen buiten onszelf is een oneindig lange zoektocht, die meestal onverzadigd blijft. Geluk is daar waar je bent, in jou. Als jij jezelf kan toestaan om het te ervaren én als je weet hoe je daar kunt komen. 

Thuis komen, thuis zijn..

Je bent al thuis, lief mens. Maar vaak zijn we dat vergeten. We blijven zoeken naar bevestiging buiten onszelf. Thuis ben je altijd, als de plek in jezelf weer kunt vinden. Wij begeleiden je, middels onze trainingen, coaching en meditaties, om die thuisplek in jezelf te vinden en voor altijd te verankeren! Thuis bij jezelf!

Onze Aanpak

De sleutel naar échte vrijheid, (zelf)vertrouwen en verbinding in je leven? Dat is de verbinding met jezelf vinden en verstevigen!

Jou daarin inspireren en begeleiden, dat is wat wij het allerliefst doen. Wij bieden liefdevolle training en persoonlijke 1:1 en groepsbegeleiding, zodat jij de verbinding met jezelf weer kunt (her)vinden. We begeleiden je in het afpellen van wie je dacht te zijn, of wat je dacht te moeten. Hierdoor word je weer je pure zelf. Als je hier contact mee maakt ervaar je de vrijheid die er altijd is, je komt thuis in je hart. Hier kan je generatieve vrijheid ervaren en van daaruit kun je duurzame stappen zetten in jouw leven. Waardoor er verandering ontstaat van binnenuit.

Worden wie je écht bent en jouw leven in te richten naar hoe jij het diep van binnen wenst! 

Luister jij al naar de

Van Overleven Naar Leven

podcast?

Wil je meer weten over wie wij zijn, wat we doen, wat ons drijft en nog veel meer?

In onze podcast geven wij je een hele eerlijke en open kijk in ons leven. We delen onze eigen leerprocessen, inzichten, successen én strubbelingen. Onze podcast staat bekend als een podcast waarin veel mensen herkenning, rust en inspiratie vinden.

Elke week komt er een nieuwe aflevering op Spotify & Apple Podcasts.

Ook zijn er regelmatig inspirerende gasten in de show.

Let’s Connect!