Coming Home Sessies

Logo Van Overleven Naar Leven

Coming Home sessie dinsdag 4 juni |  11,-

Thema van de sessie: Synchroniciteit

Ken je dat? Je denkt aan iemand die je al een tijdje niet hebt gezien en plotseling belt die persoon je op. Dit is een voorbeeld van synchroniciteit. 

Synchroniciteit vindt plaats wanneer gebeurtenissen lijken samen te vallen op een betekenisvolle manier, zonder dat er een duidelijk verband tussen hen is.

Vaak zijn dit momenten van diepere betekenis die op een ’toevallig’ moment gebeuren, maar meestal meer zijn dan ‘gewoon toeval’. Alsof het universum je een boodschap stuurt. Vaak zeggen deze gebeurtenissen iets over wat er innerlijk bij je speelt.

Tijdens deze sessie gaan we hier dieper op in! Ik leg meer uit over synchroniciteit en we oefenen met open staan voor deze bijzondere toevalligheden.

Je bent super welkom om erbij te zijn! Je kan jouw plek reserveren via onderstaande knop.

04 – 06 – 24   |   Favorite Class   |   20:00 – 21:15   |  11,-

 

Wat kun je verwachten van de Coming Home sessie?

Diepgaande Zelfontdekking: Duik in de kern van jezelf door middel van breathwork, diepe meditatie en visualisatiewerk. Ontdek verborgen nieuwe aspecten van jezelf en vergroot je bewustzijn.

  Innerlijke Rust en Ontspanning: Ervaar een ontsnapping aan de alledaagse drukte en hectiek. Deze avonden bieden een oase van innerlijke rust en stilte, waardoor je de kans krijgt om te ontspannen en op te laden.

  Persoonlijke Groei en Ontwikkeling: Ontwikkel jezelf op een diep niveau door bewust te worden van je patronen en overtuigingen. Leer hoe je kunt groeien vanuit je eigen kracht en inzichten, waardoor je veerkrachtiger wordt in het omgaan met het leven.

  Gemeenschap en Verbinding: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die streven naar persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. De Coming Home avonden bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jouw reis kunt delen en samen kunt groeien.

    

   Ga je mee, terug naar de rust in jezelf?

   It's Time To Come Home!

   Welkom bij onze Coming Home avonden. Deze avonden bieden jou een diepe reis terug naar wie je echt bent!

   Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en vind rust en stilte in jouw binnenwereld. Onze live online avonden, doordrenkt met breathwork, diepe meditatie en visualisatiewerk, bieden jou een unieke kans om thuis te komen bij jezelf.

   Laat de drukte achter je terwijl we samen de innerlijke dimensies verkennen en inzichten opdoen vanuit de diepte van jouw ziel. Elk moment is een uitnodiging om te vertragen, te ademen en te voelen. Dit is jouw tijd en ruimte om te reflecteren, te groeien en terug te komen bij wie je diep van binnen écht bent!

   Je kunt je los inschrijven voor elke Coming Home avond, of kies voor het halfjaar abonnement en ontvang direct een mooie korting. Verbind jezelf met een gemeenschap die, net als jij, op zoek is naar thuiskomen. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je mag zijn wie je bent en waar je de kracht van jouw eigen innerlijke wereld ontdekt.

   Voel je welkom en laten we samen thuiskomen!

   Hoe ervaren anderen de Coming Home avonden?

   ”Door middel van de coming home avonden is er de gelegenheid om samen met gelijkgestemden te leren van Anita en Jop. Ik vond het heel fijn om met elkaar de diepte in te gaan en meer over mezelf te leren.

   Ik raad de Coming Home avonden zeker aan als je meer rust zoekt in jezelf en beter keuzes wil leren maken en voelen vanuit je hart.”

   Viona van den Berg

   ”Ik kan iedereen aanbevelen om samen met Anita of Jop op reis te gaan van buiten naar binnen! Het zijn rustige, liefdevolle mensen vol inspiratie en eigen levenslessen! 

   Ik ben in verbinding met mezelf, blijf trouw aan mijn eigen waarden een vertrouw op mijn eigen authentieke keuzes die ik maak! De Coming Home avonden hebben hier o.a. aan bijgedragen. 

   Elise van Tol

   ”​​Als je mag samen werken met Anita en Jop , dan kom je er op een fijne manier achter wie je bent en wat je behoeftes diep van binnen zijn.

   De tikkende tijdbom die ik ervaarde is gestopt. En ik heb ontdekt dat het niet erg is om soms “negetieve” gevoelens te hebben.  Anita en Jop begeleiden jou daar waar het nodig is! Ik merk nu dat ik veel meer liefde ervaar en meer kan genieten van alles wat ik toelaat.”

   Astrid Verbeek

   ”Aan de slag gaan onder begeleiding van Anita en Jop is erg fijn.

   Ik ben meer gaan herkennen wanneer mijn angstgedachten een loopje met me nemen, om hier vervolgens mee te stoppen door een meditatie/ademoefening te doen. Dit werkt voor mij heel goed.
   Ondertussen weet ik van mezelf wanneer het even te veel wordt en heb ik geleerd om echt even een stapje terug te doen en tijd voor mezelf te nemen.  Dit was hiervoor nog niet zo.

   De Coming Home avonden is voor mensen die meer balans willen vinden in het leven en meer vrijheid en verbinding willen ervaren in zichzelf.”

   Laura